Vaarverbod

{{ vaarverbod_status }}

Daglicht

{{ roeitijd_start }} - {{ roeitijd_end }}

Alles Oké?

Spreek je uit!

VCP Man

Siem de Visser

[email protected]
Info

Verenigingscounselor

Angelique Beekhuizen

Afspraak maken
Info

VCP Vrouw

Mila Beaufort

[email protected]
Info

Vertrouwenscontactpersonen

Op Asopos de Vliet zijn er twee vertrouwenscontactpersonen. Bij hen kan je terecht als je bijvoorbeeld een vraag hebt of te maken met ongewenst of grensoverschrijdend gedrag.

Siem de Visser

VCP Man

Mila Beaufort

VCP Vrouw

Wat kunnen wij voor je betekenen?

De vertrouwenscontactpersonen zijn er om te luisteren naar jou in dergelijke situaties maar ook als je behoefte hebt aan de luisterend oor. Het maakt niet uit wat je plek is in de vereniging, de vertrouwenscontactpersonen zijn er voor jou.

Met wie kan ik contact opnemen?

Op Asopos de Vliet hebben we zowel een mannelijke als een vrouwelijke vertrouwenscontactpersoon. Het is niet verplicht om je vraag te richten aan een vertrouwenscontactpersoon met een overeenkomend geslacht, maar als de achtergrond van je vraag ervoor zorgt dat je dit wel fijn zou vinden, staat het je natuurlijk volledig vrij met betreffende vertrouwenscontactpersoon contact op te nemen. Zie de afbeeldingen hierboven voor de email adressen ter contact

Vergenigings Counselor

Een counselor is een hulpverlener die op een laagdrempelige manier te benaderen is. Je hebt hiervoor geen doorverwijzing nodig en je hoeft ook niet op een hele lange wachtrij te wachten. Een counselor helpt vooral met emotionele problemen, maar je hoeft niet van een specifiek iets last te hebben om naar een counselor te mogen gaan. In principe is de counselor er om jou te helpen met welk probleem je dan ook hebt. Twijfel dus vooral ook niet of je probleem wel erg of relevant genoeg is. Op Asopos de Vliet is Angelique onze counselor.

Kost dit mij geld?

Nee! Dit kost je geen geld en naast het inschrijven hoef je niks anders te doen voor deze afspraak! Het is vrijblijvend en het is ontzettend mooi dat wij op Asopos de Vliet een verenigingscounselor hebben, twijfel dus niet om een afspraak te maken!

Angelique Beekhuize

Hallo, mijn naam is Angelique Beekhuizen.

Ik ben onder meer opgeleid als Sociaal en Organisatie Psycholoog, School Counsellor en Counsellor Psycholoog. Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Een van hen is vorig jaar afgestudeerd en de andere studeert nu af.

Sinds jonge leeftijd ben ik maatschappelijk betrokken en zet ik me in om anderen te steunen. Tijdens mijn middelbareschooltijd werkte ik samen met anderen aan het welzijn van andere jongeren in een jongerencentrum. Als student kwam ik op voor de belangen van andere psychologiestudenten, onder meer als bestuurslid in een studievereniging.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als wethouder sociaal domein ben ik weer begonnen met een eigen praktijk. Ik help mensen die te maken hebben met verlies en verandering in de persoonlijke sfeer, wat invloed heeft op het functioneren, thuis, op werk of tijdens de studie. Ook help ik mensen die zelf iets willen veranderen, maar nog niet weten hoe ze het willen aanpakken en waar ze moeten starten.

Bezoekadres       

Asopos de Vliet
Zijlstroom 137
2353 NN Leiderdorp

Postadres

Asopos de Vliet
Postbus 100
2300 AC Leiden

contact

[email protected]
[email protected]

071-5892897 (bestuurskamer)

overige informatie

IBAN: NL32 RABO 0330 9742 46
KvK nummer: 40.44.57.96